Tekija i HŽ asfaltiraju pružni prijelaz kod Arome (video)

Radovi na pružnom prijelazu kod starog autobusnog kolodvora. Marijan Zirdum (u sredini) nadgleda radove.
(FOTO: Vjeran Blašković)

13.05.2011. | Vjeran Blašković
Pregleda: 7834

Gradska komunalna tvrtka Tekija i radnici Hrvatskih željeznica združenim su snagama tijekom prijepodneva asfaltirali pružni prijelaz između ulica Stjepana Radića i Osječke kod starog Autobusnog kolodvora.

Natrpali zemlju prije 9 dana

Tako je, nakon devet dana kako je 034portal pisao o navezenoj zemlji između asfalta i pruge spomenuti pružni prijelaz saniran onako kao treba.
Od nadzornika pruge i današnjih radova Marijana Zirduma, inače zaposlenika HŽ-a, saznajemo kako je djelatnik Grada Požege nedavno bio u pregledu prijelaza te kako je Grad Požega za današnje radove pronašao izvođača radova.


Jeste vi slikali?


- Jeste li vi slikali zemlju? Vidite što ste napravili, sad ju moramo vaditi! - nasmijao se i u šali rekao Zirdum koji je izrazio zadovoljstvo što je prijelaz saniran i što će vozači automobila, motora i bicikala konačno preko pruge prelaziti sigurnije i onako kako treba.
Rečeno nam je kako prijelaz mora biti sređen do nedjelje, komentirao je Zirdum koji je bio iznimno raspoložen za razgovor za 034portal. - Kada ste to objavili bilo je zivkanje cijeli dan - rekao je dodajući kako je situacija u HŽ-u kada je riječ o novcu vrlo loša te kako nedostaje novca za neke osnovne stvari.

Uskoro će i ostali prijelazi doći na red?

Rekao je kako pretpostavlja da će uskoro biti sanirani i ostali pružni prijelazi u Požegi. Posebno se osvrnuo na onaj u Zrinskoj ulici za koji je rekao kako je Grad Požega već bio namijenio sredstva u proračunu kako bi sufinancirao tamošnje radove. Dodao je kako je tamo predviđeno postavljanje gumenog prijelaza nakon peticije koju su pisali stanari te ulice te da se radi o investiciji vrijednoj više stotina tisuća kuna.

- Nedavno je tako saniran prijelaz preko dvostrukog kolosijeka u Županji, a radovi su vrijedili nešto manje od 500.000 kuna - izjavio je Zirdum.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI