Višnjevac preokrenuo rezultat: Lipik opet na dnu ljestvice

02.05.2012. | Mario Barać
Pregleda: 8301

Nogometaši Lipika danas su doživjeli novi prvenstveni poraz u 3. HNL, a bodove su s Gradskog stadiona u Lipiku odnijeli nogometaši „Višnjevca“ koji su slavili rezultatom 1:2, iako početak utakmice to nije nagovještavao.

„Lipik“ je poveo već u 5. minuti golom Tomislava Kužileka koji je bio siguran izvođač jedanaesterca kojeg je izborio Mario Milašinović.

Višnjevac razigraniji u zadnjoj trećini utakmice


Do poluvremena se rezultat nije mijenjao, a onda su gosti ipak došli do preokreta. Utakmica je odigrana po vrlo teškim uvjetima za igru, po sparnom i vrućem vremenu, a čini se da je ključna bila svježina igrača „Višnjevca“ koji su u zadnjoj trećini utakmice bili puno rastrčaniji i opasniji i koji su na kraju postigli dva gola za konačnih 1:2.


Ovim je porazom momčad Lipika pala na posljednje mjesto među aktivnim klubovima na tablici 3. HNL - istok i ostaju im sve veće brige oko opstanka u ligi. Na ruku ime ne ide niti činjenica da u sljedećem kolu gostuju u Županji kod trenutno drugoplasiranog „Graničara“.

Slavija izgubila od Olimpije 2:0

Naš drugi predstavnik u 3. HNL, NK Slavija iz Pleternice također je doživio poraz u 25. kolu. Pleterničani su danas u Osijeku izgubili od tamošnje Olimpije rezultatom 2:0. Golove su postigli Dražen Šimić u 26. i Marko Pavošević u 54. minuti. Slavija je sada na 9. mjestu.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI