POŽEGATISTAN: Na gradskoj površini ilegalno zidao pecalo, i dalje je gradski vijećnik (HDZ)


(FOTO: Arhiv)

30.6.2022. | 17:10 | Ante Mandarić
Pregleda: 10013

Nakon što smo u ponedjeljak objavili vijest o tome da je gradski vijećnik Miroslav Crnjac (HDZ) na gradskoj površini ilegalno zidao pecalo tik do trafostanice, doznajemo da je isti i dalje bez ikakvih političkih sankcija odnosno još uvijek je aktivni vijećnik u Gradskom vijeću Grada Požege.

Naime, nakon objave članka o ilegalno uzidanom pecalu koje se nalazilo na gradskoj površini tik do trafostanice, a prilikom čega su, vjerovali ili ne, bila zazidana i vrata dvorišta Studentskog doma za slučaj nužde, pecalo je u međuvremenu srušeno. Ipak, na danas održanoj 13. sjednici Gradskog vijeća Grada Požege, svojim prisustvom sjednicu je uveličao i vijećnik ovog (ne)djela, a koji će očito i dalje sudjelovati u aktivnom radu Gradskog vijeća Grada Požege, a gdje će predlagati, sudjelovati i donositi odluke vezane uz rad i razvoj Požege, svih naselja, ali i odlučivati o sudbini Požežana.

Evidentno je da se radi o dvostrukim standardima aktualnog gradonačelnika grada Požege dr. sc. Željka Glavića u kojima postoje jednaki i jednakiji, odnosno oni koji su njemu podobni i oni koji su stradali spletom okolnosti, čitaj danas sve jasnije političkim obojenim obračunima. 
Podsjetimo, za vrijeme obnašanja funkcije predsjednika požeško-slavonskog HDZ-a i predsjednika Gradskog vijeća Grada Požege, volio je Glavić docirati o tome kako pojedinci ne smiju sramotiti stranku, ali ponajprije Požegu i kako bi sami trebali podnijeti ostavku, a nije se na stranačkim sastancima libio “tražiti poduzimanje odgovarajućih mjera”. Sve to je naravno popraćeno putem nacionalnih medija od kojih je nedostajao samo Glas koncila da svi budu zastupljeni, a sve kako bi se stvorila “percepcija javnosti” o kojoj je također vrlo rado i svesrdno govorio.

Primjera u kojima su neki stradali zbog “percepcije javnosti” je podosta, a žalosno je i prozirno gradonačelnikovo štićenje vijećnika kojeg je on osobno stavio na listu i u rad vijeća, a koji svojim postupcima sramoti i omalovažava instituciju Gradskog vijeća Grada Požege, u konačnici i Požežane.

S jedne strane gradonačelnik Glavić za sve svoje odluke ima “pravo” objašnjenje, a u kojima relativizira i minorizira probleme njegovih najbližih suradnika, jer njegovo visočanstvo je bezgrješno u svim kadroviranjima i odlukama, dok je s druge strane na putu do preuzimanja gradonačelničke palice uvelike osuđivao stranačke mu kolege koji su ga na ovaj ili onaj način mogli spriječiti ili biti mu smetnja na putu “do zvijezda”.

Iz navedenih razloga, odlučili smo na 034 portalu staviti trajni banner na kojem ćemo tražiti sankcije za sve političke nestašluke i javašluke Glavićevih najbližih suradnika, a sezonu otvaramo s još uvijek aktivnim članom “začuđenih svatova” koji u fušeraju voli zidati pecala tik do trafostanice zazidajući vrata dvorišta Studentskog doma koja su tamo za slučaj nužde.

Bit će zanimljivo pratiti koju li će opet loše režiranu “vitezijansku” dimnu bombu baciti gradonačelnik Glavić.

Dobro došli u Požegatistan.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Mislite li da je uvođenje eura dodatno pogoršalo stanje u Hrvatskoj?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI