NASLOVNAPOLITIKA
Franjo Lucić se ljuti ...... s pravom ili bez ?!?!?!

FOTO: HDZ

Franjo Lucić se ljuti ...... s pravom ili bez ?!?!?!

21.5.2019. 22:19 | Ante Mandarić PREGLEDA: 4475

Na naš članak od prije neki dan, dobio sam nekoliko prigovora, čak i osobno od mog prijetelja Franje Lucića koji me je zvao telefonom, zato evo sad i ispravak koji mi je drago objaviti.

Na završnom predizbornom skupu u Zagrebu za izbore za Europski parlament nije bio samo već spomenuti predsjednik Mladeži HDZ-a Požeško-slavonske županije, već je bilo i kompletno vodstvo Požeško-slavonskog HDZ-a, te smo naknadno došli do fotografija na kojima se jasno vidi kako su i ostali sjedili na istaknutim mjestima, između ostalih i Franjo.

 

Da ne navodim sva imena, Franjo je bio tamo i na čak već objavljenoj fotografiji u prošlom članku, samo u tom trenutku okrenute glave, a ja kad sam gledao tu večer TV i dnevnik na RTL-u, stvarno nisam to bio uočio što je bila zasigurno moja greška koju ću rado sam ispraviti.

Da zaključim tu za mene nesretnu temu i moj veliki promašaj , zbilja su bili svi pozvani i svi su bili u Zagrebu na već navedenom skupu, a ne samo spomenuti predsjednik Mladeži HDZ-a Požeško-slavonske županije, i da još stavim pepeo na svoju glavu, uvalio sam mladog predsjednika u nepovoljnu situaciju kod njegovih stranačkih kolega za koju on nije niti malo kriv. Moje isprike i ispravka i ovdje.No za Franju moram još dodati da se on prilično naljutio na mene, i svoju nevolju jasno izrazio, ali čovjek je bio u pravu. Ja sam možda nespretno, ali sigurno ne i u lošoj namjeri napisao da se Franjo bavi isključivo sa svojim poslovima što je apsolutna neistina. Malo sam istražio, dobio i provjerio informacije kako nebi ubuduće opet napravio ili objavio nešto što je netočno.

Franjo iako više nije presjednik Požeško-slavonskog HDZ-a i dalje kao zastupnik u Hrvatskom saboru, našim gradonačelnicima i načelnicima, u svojoj funkciji, preko svojih poznanstava i kanala, kao zastupnik u Hrvatskom saboru, u Zagrebu i raznim ministarstvima otvara vrata i priprema termine za razvoj naše cjelokupne županije.

Možda ovo zvuči plaćeno, što SIGURNO NIJE,  ili hvalisavo, ali razgovarao sam s više istaknutih HDZ-ovaca u našoj županiji koji su mi potvrdili kako Franjo zbilja leti, trči, „dere cipele“ i vuče svoje veze da sve naše lokalne jedinice dobiju bilo koji oblik podrške i potpore kroz razne projekte dovlačući novac u naš kraj.

U našoj županiji se zbilja u svim djelovima nešto radi i gradi te pomiče unaprijed, od Čaglina do Lipika, a zasigurno je Franjo direktno ili indirektno pripomogao u tim uspjesima.

Da ne navodim sve projekte, a ima ih mnogo, navest ću samo nekoliko, konačno se kreće u realizaciju brze ceste Požega-autocesta, u vrijednosti 800 milijuna do 1 milijarde kuna, te izgradnje akumulacije Orljava preko 300 milijuna kuna. Navedene informacije sam mogao relativno brzo u Zagrebu saznati, što su mi u ministarstvima i potvrdili da je Franjo stvarno te projekte sa svojom političkom težinom, svojim utjecajem pridobio i izlobirao za sve nas i našu županiju.

Ja od Franje, i u mojim prethodnim člancima nikad (stvarno nikad nažalost) nisam dobio niti jednu kunu ili barem bocu pića, niti mi je ikad platio piće ili večeru, ali isto tako nikada i kad sam ga kritizirao u nekim člancima nisam dobio nikakav poziv, niti prigovor na moje piskaranje do ovog puta. Zbog toga me je samo zamolio da uzmem u obzir sve gore navedene činjenice koje su se nakon moje provjere pokazale kao točne i istinite te se zbog toga sam ispravljam i jako mi je drago da mogu navesti ove činjenice koje su od općeg dobra za sve stanovnike Požeško-slavonske Županije.Tagovi: franjo lucić, hdz, skup, predizborni skup, angela merkel

48 SATI NA 034PORTALU

.

Prometne nesreće i ugrožavanje javnog prometa tijekom proteklog vikenda

.

Mladići (19) i (24) verbalno napali 15-godišnjaka na igralištu u ulici Jagodnjak

.

Požega proteklog vikenda bila središte plesa, u dva natjecanja sudjelovalo oko 1000 djece

.

Marijana Švajda prva na „Baranja night trailu“

.

Svečana akademija povodom 100 godina Hajduka Pakrac: Sat vremena emocija i ponosa

.

Požar na štaglju u Vetovu: U sijenu pronađeno beživotno tijelo 40-godišnjaka

.

Struje neće biti...

pecalo- KRČMA ZLATNI LUG

Rustik kamini

Požega Dubrovačka zemljište

► REGISTRIRAJ SE DA OBJAVIŠ OGLAS

.

Danas promjenljivo i svježije, povremeno uz kišu

.

U Kutjevu otvoren Fitness studio na zadovoljstvo sportaša i Kutjevčana

.

Košarkaški klub Požega i ovog ljeta organizira ljetni košarkaški Kamp

.

Vrbs Avai pobjednik Lipik 3x3 challengera

.

Alojzije Majstorović proglašen najboljim sportašem Lipika u 2018. godini

.

Davor Bernardić: ʺNaš zadatak je da vratimo povjerenje u Slavoniju i kad Slavonija uspije uspjet će cijela Hrvatskaʺ

.

Vatrogasna društva s područja Požeško-slavonske županije dobili šest novih vozila

.

Pismoreklam Caffe bar Vertigo pobjednik 4. MNT ʺOžujsko kupa Vidovci 2019ʺ

.

Od danas promjenljivo i svježije

.

Danas od 13 sati počinje autocross utrka na Poljanicama iznad Velike

.

Druženje predsjednika SDP-a Bernardića s članovima i simpatizerima stranke u Požegi 15.6.2019.

.

Subotnja sunčana šetnja Požegom 15.6.2019.

.

Vetovčanin Boris Šipura postao vojni pilot

FOTONALAZ

FOTKA DANA: Samo u Požegi- konj na cesti!