NASLOVNAPOLITIKA

Ekskluzivna vijest: Požeško-slavonska županija dobila prvog ministra od osamostaljenja RH

17.7.2019. 22:28 | Novinar 034 PREGLEDA: 8549

Svi smo svjedoci velike rekonstrukcije Vlade Republike Hrvatske u kojoj je u samo nekoliko dana “letjelo” nekoliko ministara. Tako su bivši Lovro Kuščević, Goran Marić, Gabrijela Žalac, Tomislav Tolušić i Nada Murganić.

Kako su se otvorila mjesta za velike kadrovske križaljke u više ministarstava konačno je zahvaljujući predsjedniku Županijske organizacije HDZ-a dr. sc. Željku Glaviću i kadar iz naše županije došao na red da preuzme čelno mjesto jednog od dvadeset ministarstava!

Naime, naši izvore tvrde da na mjesto ministra rada i mirovinakog sustava dolazi pleterničanin Josip Aladrović , sin bivšeg župana požeško-slavonske županije Marijana Aladrovića!

Josip Aladrović aktualni je ravnatelj Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje te postaje novi ministar rada i mirovinskog sustava u Vladi Andreja Plenkovića.

U dosadašnjih 29 godina ovo je prvi ministar iz našeg kraja te mu ovim putem želimo puno sreće i uspjeha u narednom periodu! Također bitno je još jednom naglasiti i lobiranje dr. sc. Željka Glavića i cijelokupnog vrha požeškoslavonskog HDZ-a.


Tagovi: politika, josip aladrović, marijan aladrovic, ministar