NASLOVNADRUŠTVO
DVD Orljavac u prošloj godini bez protupožarnih intervencija, predsjedniku Paviću pohvale za predan rad

FOTO: M.M.

DVD Orljavac u prošloj godini bez protupožarnih intervencija, predsjedniku Paviću pohvale za predan rad

3.2.2019. 12:43 | Mladen Mirković PREGLEDA: 2306

Jučer je održana 91. Izvještajna skupština DVD-a Orljavac koju je otvorio i vodio predsjednik DVD-a Josip Pavić te je na istoj predstavljeno što se radilo u prošloj godini ali i plan za 2019. godinu.DVD Orljavac danas broji 54 člana, od toga operativni, izvršni i počasni 32, pomažući 19, te djece i mladeži 3.Na samoj skupštini od redovita 32 članak istoj je prisustvovalo 22 člana uz pedesetak uzvanika.

Na skupštini predsjednik Pavić rekao je kako se u prošloj godini obilježilo velikih 90 godina DVD-a Orljavac, obnovio se vatrogasni dom, izradili monografiju koju je napisao Boris Ožanić.U protekloj godini protupožarnih intervencija nije bilo ali zbog elementarne nepogode poplave DVD Orljavac je intervenirao četiri puta ispumpavanjem podruma te čišćenjem ceste Požega - Pakrac.Kupljene su nove radne odore za operativce, radne rukavice, amblemi DVD-a za operativce i nove naprtnjače.

Prisutnima se obratio i Tomo Vrhovac predsjednik vijeća Općine Brestovac koji je svima zaželio u ovoj godini što manje intervencija ali i da Općina Brestovac svakako stoji na raspolaganju za bilo kakvu pomoć.Na kraju Skupštine podijeljene su zahvalnice pojedinim vatrogascima za dugogodišnji rad i aktivnost u DVD-u Orljavac, nakon čega je uslijedila večera i ples do kasno u noć uz grupu Majestic.
Tagovi: dvd orljavac, skupština, orljavac