BMW-om nasred pješačkog prijelaza i ulaza? Može!

14.1.2019. 11:01 | 034 Portal PREGLEDA: 3915

Naši čitatelji kažu kako ne mogu naći pravdu za ovakve parkinge po gradu jer gotovo nikad nitko tko ovako parkira nije dobio kaznu, stoga traže od nas da ih barem javno opomenemo da postoje i drugi ljudi na ovom svijetu.

Na ulazu u haustor kod Gradskog kazališta, na pješačkom prijelazu s glavnog požeškog trga, gotovo svakog dana kad su gužve, netko parkira isto kao glavni akter ovog fotonalaza.

"Ovaj automobil nije tako stao jer je išao na bankomat ili nešto obaviti na brzinu, mi smo napravili dva-tri kruga oko Trga jer smo tražili slobodan parking, a auto je tako stajao parkiran", govori autor fotki. 
"Bilo je vrijeme večernjih misa i dosta pješaka je prolazilo tom rutom, kao što je i vidljivo na jednoj od fotki, auto je gotovo blokirao prolaz pješacima. Možda sam i ja trebao samo stati na sred ceste i obaviti što trebam, a ne vozati se okolo i tražiti parking kao budala", kaže naš sugovornik.

Doista je pitanje parkiranja u Požegi problematično, u jutarnjim satima jako teško se može pronaći slobodno parkino mjesto, jedino ono prakiralište kod Željezničkog kolodvora zjapi prazno jer Požežani, očito, ne vole prošetati. 

 

Tagovi: parkiranje, požega, nepropisno, trg