Krađa mobitela, tučnjave, sukobi i marihuana

Ilustracija: policija
(FOTO: Mario Nakić)

01.05.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 5474

44-godišnjak je jučer policiji prijavio krađu koja se dogodila u nedjelju u ugostiteljskom objektu u Ulici dr. Franje Tuđmana u Požegi. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Sinoć oko pola sata prije ponoći u Cirakijevoj ulici u Velikoj policijski su službenici kod 18-godišnjakinje pronašli manju količinu marihuane. Protiv nje slijedi optužni prijedlog.

Policijska uprava požeško-slavonska je jučer zabilježila i tri narušavanja javnog reda i mira. Oko 9,30 sati u Jadranskoj ulici u Lipiku 29-godišnjak je verbalno i tjelesno napao 66-godišnjaka. Pola sata kasnije verbalno su se sukobili 56-godišnjak i 57-godišnjak u Lakušiji kod Pleternice. 57-godišnjak, koji je bio pod utjecajem alkohola (0,96 promila) zbog opasnosti od nastavka činjenja prekršaja smješten je u posebnu prostoriju policije. Navečer su se u Vinogradskoj ulici u požeškom prigradskom naselju Vidovci verbalno sukobili muškarci starosti 51 i 53 godine. Protiv svih počinitelja slijede optužni prijedlozi, stoji u policijskom izvješću.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI