Požega dobila prvi modni Outlet

Dok su vani temperature sve veće, radnici u Slogi proizvode kapute za iduću zimu
(FOTO: Vjeran Blašković)

22.04.2011. | Vjeran Blašković
Pregleda: 8999

Poboljšanje usluge, prilagodba kupcu i tržišna orijentacija prvi su potezi koje je u požeškoj tekstilnoj industriji Sloga povukla nova predsjednica uprave Dijana Ferković. Čelnu poziciju tvrtke u većinskom državnom vlasništvu (53%) preuzela je 8. veljače ove godine.

- Sloga nije radila na izgradnji tržišne marke, strani kupci znaju za kvalitetu koju nudimo, a novima se moramo predstaviti novim vizualnim identitetom, kaže Ferković. Dodaje kako Sloga najviše proizvodi za naručitelje iz Austrije i Švicarske za koje šije odjeću pod markama Windsor, Strellson, Joop i Stainbock. Od njih dobivaju materijale, uzorke i skice po kojima se kroji.

Povratak u Europu


- Naručitelji iz Zapadne Europe zbog poskupljenja troškova u Aziji sve se više vraćaju u Europu i traže nove proizvodne kapacitete. Sloga je stranim kupcima zanimljiva i zbog skorašnjeg ulaska Hrvatske u Europsku uniju, priča Ferković. Kaže kako Sloga ne može diktirati tržište, ali ga može dobro pratiti.


Požeški Outlet

Nedavno je u skladu s novim razmišljanjima u tvrtki uz same proizvodne pogone u Arslanovcima preuređena Outlet trgovina u kojoj se odjeća nudi po tvorničkim cijenama, ali i značajnim popustima.
Predsjednica uprave pojašnjava kako je kupac stavljen na prvo mjesto, a da su popusti dio rješenja za puna skladišta koja je zatekla kada je došla u tvrtku. Kaže kako su rasprodaje poduplale prošlogodišnji promet u istom razdoblju.

Slogin Outlet


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI