NK Slavonija i Slavija uvjerljivo pobijedili, Pleterničani ostaju na vrhu 3. lige

Vratar Slavonije u letu
(FOTO: Bojan Miščević)

05.03.2016. | Bojan Miščević
Pregleda: 4455

Nogometaši Nogometnog kluba Slavonija pobijedili su danas goste iz Varaždina, NK Varaždin ŠN rezultatom 4:1. Utakmica se igrala po dosta teškom terenu, na stadionu kraj Orljave po lijepom i sunčanom vremenu.

- Zadovoljan sam utakmicom i pobjedom. Mi smo svoje napravili već u prvom poluvremenu kad smo vodili 4:0. Varaždin je dobar protivnik, u svojim redovima imaju prvoligaša Jerteca za kojeg se vidi da je proveo 3, 4 sezone u prvoj HNL - izjavio je nakon utakmice trener požeških plavih Marijan Bakula.

Kaže kako su i ovu, kao i prošlu utakmicu, igrali s dosta ozlijeđenih igrača.


- Prošlo kolo smo u gostima nesretno izgubili, prvo poluvrijeme smo odigrali odlično. Danas sam prezadovoljan i čestitam svojim igračima. Vidi se da radimo, da smo fizički spremni. S obzirom na vremenske uvjete u kojima treniramo, ovo je odličan rezultat i neka nas se samo pusti da radimo u miru. Vjerujem u ovu ekipu - zaključio je Bakula.


Strijelci za Požežane su bili Mile Pavelić koji je zabio dva, Marko Grbeš i Goran Jurić po jedan.







Nogometaši pleterničke Slavije također su pobijedili utakmicu današnjeg 17. kola 3. Hrvatske nogometne lige. Oni su hattrickom Tomislava Žuljevića pobijedili domaćina NK Podravinu.

- Ovom pobjedom ostajemo na prvom mjestu i počinjemo se pripremati za sljedeći vikend kada ćemo u Pleternici igrati prvi od više derbija u ovom proljetnom dijelu. Bijelo Brdo nam je glavni konkurent i sigurno da ćemo, kao i u svakoj utakmici, ići na pobjedu. Imamo na to pravo, sigurno da utakmica neće biti lagana - izjavio je trener Dalibor Bognar.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI