Krivotvorio tablice na automobilu pa zaradio kaznenu prijavu

Policija
(FOTO: ilustracija)

05.12.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 2882

Prilikom kontrole prometa u Ruševu kod Čaglina, policija je sinoć zatekla 55-godišnjeg vozača koji je upravljao neosiguranim i neregistriranim automobilom marke Mercedes, na kojemu su se nalazile nepripadajuće registarske pločice. Utvrđeno je kako ih je 55-godišnjak postavio da bi se služio vozilom u prometu. Protiv njega slijedi optužni prijedlog, ali i kaznena prijava zbog krivotvorenja isprava.

Iz policijskog izvješća također doznajemo kako su policijski službenici sinoć prilikom kontrole prometa u Branešcima kod Pakraca zatekli 32-godišnjeg vozača automobila marke Volkswagen daruvarskih registracija koji je upravljao vozilom prije stjecanja prava. Budući da se radi o povratniku u činjenju takvog prekršaja, 32-godišnjak je smješten u prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Zabilježena je i jedna prometna nesreća bez ozlijeđenih osoba. Oko 10 sati u Orljavskoj ulici u Požegi 23-godišnji vozač Peugeota požeških registracija uključivao se u promet s parkirališta, a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti. Tom je prilikom udario u osobni automobil Opel požeških registracija, koji je prethodno zaustavio 34-godišnjak. Protiv 23-godišnjeg počinitelja slijedi obavezni prekršajni nalog.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI