Da bismo poboljšali vaše iskustvo na ovim stranicama, 034portal koristi kolačiće. Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića.
Više o tome - Slažem se

Impressum | Oglašavanje

HDZ PS županije (foto: 034 Portal)

HDZ PS županije (foto: 034 Portal)

| politika | vijesti i teme

HDZ POŽEŠTINE- STRANKA NA PUTU ZA BUDUĆNOST ILI PROPAST

Požega- nasilnici, novac, moć i vi

Ante Mandarić - 21.11.2017. @ 13:21 - 7171 pregl.

Objavi na Facebooku

Tagovi: politika, hdz, gradonačelnici, gradovi, vodstvo, stranka

Vezani članci:

Ostaje nam županija i naš župan Lojza

Vidi još
Pretražite arhiv:


PS ŽUPANIJA Pleternica, Kutjevo, Lipik, Pakrac i na kraju Požega su u čvrstim rukama, na prvi pogled, čvrstog vodstva HDZ-a.U Pleternici i Pakracu vladaju Antonija Jozić i Anamarija Blažević, mora se priznati da su ujedno i uspješne i jako se trude lokalno i nacionalno za svoje gradove, a to se vidi u brojnim projektima koje su ostvarili te onima koji su trenutno u procesu ostvarenja. Puno je truda uloženo u projekte i ove dvije dame znaju što rade, mislim da možemo zaključiti da su bile dobar zbor građana. Što se tiče problema vezanih za Franju Lucića, oni uglavnom dolaze iz Zagreba, tako da ih ovdje ne ubrajamo.
Kutjevo- Budimir je zaslužio izvrstan rezultat koji je dobio na izborima. Ako gledamo realno, u Budimira su na početku svi sumnjali, mislili kako je mlad i neiskusan, ali moramo priznati da je dosad odradio doista dobar posao, naravno, uz savjetovanje starijih kolega, dogradonačelnika Malnara, ali velikim dijelom i svojom vlastitom politikom koja definitivno vodi na bolje (koliko je to moguće u ovim uvjetima u Slavoniji). Ne može Budimir zaustaviti iseljavanje niti stvoriti nova radna mjesta, ali sve što je mogao napraviti da pomogne svom gradu, to je i učinio. Nadamo se da će Zagreb to znati prepoznati te će ovako ostati još neko vrijeme, za dobrobit Kutjeva.
Lipik i Vinko Kasana- što reći!? Čovjek je svoj na svome, najbolje zna što je dobro za njegov grad. Ako dosad niste već, trebali bi otići prošetati Lipikom da vidite što je sve tamo učinjeno- popravljeno, renovirano, pokrenuti mnogi projekti. Grad je jednostavno neprepoznatljiv u usporedbi prije 10 godina. Oni koji u Lipiku žive ili često tamo borave, znaju da je Kasana neupitno učinio najviše u korist Lipika, stoga je on uz sve ostale gradove u našoj županiji i dalje dragulj Slavonije, a ne samo Požeštine.
A sad Požega... Svi vi znate da mi nismo prijatelji s bivšem gradonačelnikom Neferovićem te se nismo slagali s njegovom politkom, a još manje s njegovim tzv. "požeškim medijima", neovisnim istraživačkim udrugama i tako dalje, koji su bili u službi tog gradonačelnika, no u to ste se mogli uvjeriti i sami bezbroj puta. Bogu hvala, ta je era prošla kao i prijašnji gradonačelnik Ronko i nadamo se da se oboje nikad neće ponoviti. Ne možemo reći da je sve baš bilo loše jer oni koji se sjećaju Požege iz starih dobrih dana, njima moramo reći da za to nisu bili zaslužni vladari grada, nego mladost tadašnjeg stanovništva. Neferović je svoje pravo lice pokazao kad je napao našeg kolegu, do današnjeg dana, on se nije ispričao i teško je za povjerovati da mu se to dogodilo u trenutku stresa, no ovakvo ponašanje se tolerira samo u Požegi jer samo ovdje smijete nekoga istući i za to dobiti unaprjeđenje. Nije to sve samo njegova krivica jer u normalnom svijetu se takvim osobama oduzimaju pozicije i sloboda , no u Požegi očito ne. Mislimo da ovakvo ponašanje ne bi prošlo niti u većim gradovima Hrvatske, no u Požegi ljudi nasilnicima aplaudiraju i čestitaju im na ulicama. Pa se vi onda čudite zašto se narod odavde iseljava; očito je da svaki drugi grad zvuči bolje od života ovdje.

No, dosta o tome jer koliko god mi o njima pisali ili ne, oni će i dalje iz svojih pozicija crpiti krv iz naroda poput vampira koji će i dalje naći načina da opravdaju nasilje nad bilo kime.
Novi gradonačelnik Darko Puljašić otvara (nadamo se) novu stranicu. On je dijete tog sistema, odgovoran je svojim biračima, stranačkim kolegama i na kraju svim građanima, on kuha samo vodom jer nešto novo još nije smislio. Ali, ali... On osuđuje nasilje nad bilo kime i vjerujemo da neće istući ni svoje ni naše ni ostale, a to je doista velik čin za Požegu. Uz to sve, on pokazuje veće razumijevanje i socijalnu osjetljivost prema svima. Povećao je naknade za prvo i drugo dijete s 1000 na 1500 kuna, povećao je pomoć siromašnima za Uskrs i Božić s 300 na 500 kuna (nije ni to dovoljno, no bar ide prema pravom putu i kad tad će taj iznos biti još viši). Puljašić pokušava sačuvati steknuto i popraviti postojeće, naravno prema mogućnostima. Njegovi planovi i namjere idu u dobrom smjeru za grad i građane i ako mu se i pola ideja ispuni, bit će to za dobrobit Požežana.

Nemojte misliti da je ovo članak koji uzdiže HDZ jer bismo i mi bili sretni da bar negdje postoji oporba bio to SDP, Živi zid, MOST ili bilo tko drugi, ali u našoj županiji od oporbe nema nit O. Jednostavno se tu nema što napisati, Ronko i SDP kao glavna oporbena stranka su nestali i izgleda da će uništiti i ono malo što je od SDP-a ostalo, ako se uspostavi da je istina da će se Ronko sa svojim timom opet kandidirati za vodstvo županijskog SDP-a. Mislimo da će to onda definitivno biti kraj SDP-u u našoj županiji, pokoj mu vječni.Na kraju bismo još dodali da, ako je istina da će se gospodin Glavić kandidirati za predsjednika ŽO HDZ-a, HDZ pokreće neku novu priču i svi koji poznaju gospodina glavića znaju da s njim HDZ ima još veće šanse i mogućnosti da popravi prošle rezultate izbora.
Ako se HDZ riješi svojih utega i uvede moralni standard da nasilnici i dokazani malverznjaci i kriminalci nemaju što tražiti u tom požeškom ogranku, stranka će postati svima zanimljivija, pa čak i nama jer će stranka sa svima ovima spomenutim gradonačelnicima i gradonačelnicama te Glavićem na čelu stranke značiti boljitak za sve nas.Zadnjih 48 sati na 034portalu:

Kreativna akcija mladih ¨Isus u Pješačkoj¨

HDZ-ovci obilježili 18. godišnjicu smti dr. Franje Tuđmana

FOTO Koncert grupe The Rockeri u Pleternici 09.12.2017.

Danas u Kaptolu adventski koncert uz VA ¨Brevis¨ u Župnoj crkvi sv. Petra i Pavla u Kaptolu

Lijepa zemlja u kojoj su najveći Hrvati najnepismeniji, a svi drugi su im kurve i pederi

Biskup Škvorčević posjetio prognaničko naselje Kovačevac

Danas djelomice sunčano i bez oborina

Pakrački učenici osvojili prestižno mjesto na Palačinkijadi

Zadnjih 48 sati na 034portalu:

FOTO Snježnim putevima požeško - slavonske županije 09.12.2017.

Početak proljetnog dijela prvenstva u 1. Županijskoj nogometnoj ligi predviđen je za 18. 03. 2018.

Obilježena 18. godišnjica smrti Franje Tuđmana

Večeras u Pleternici humanitarni ¨Moto koncert¨ u restoranu ¨Buba¨

FOTO Snježna šetnja Požegom 09.12.2017.

Evo što će se prikazivati na HTV 5

Hrvatska se jutros probudila pod snježnim pokrivačem

Pejaković:¨Nismo ovdje da bismo nastavili gdje je ¨PUMA¨ stala, nego idemo na novu, puno veću razinu¨

Dodijeljena ¨Zlatna kuna¨ za 2016. godinu

Popularno

Automobilom naletio na pješakinju

Koncert grupe The Rockeri u Pleternici 09.12.2017.

Snježna šetnja Požegom 09.12.2017.

Nestala Simeona Vučković

Snježnim putevima požeško - slavonske županije 09.12.2017.

Anketa

Treba li župan Tomašević dati ostavku?

1. DA

2. NE

Rezultati

034portal.hr ISSN 1848-0748 - Impressum | Oglašavanje | Uvjeti korištenja (c) Medijsko informativni centar d.o.o. 2015.