Zlatna dolina objavila nove pjesme, rade na albumu

TS Zlatna dolina
(FOTO: Zlatna dolina/Facebook)

14.08.2013. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 5790

Tamburaški sastav Zlatna dolina iz Požege i okolice objavio je dvije nove pjesme. "To je ljubav samo" se već vrti na radijskim postajama, a na YouTubeu je prije nekoliko dana objavljena i pjesma "Ne vjerujem pričama" s kojom će nastupiti na Glazbenom festivalu Slavonije u Požegi.

- Pjesmu "To je ljubav samo" smo poslali radijskim postajama prije par tjedana, za nju tekst i glazbu potpisuje Jasenko Horvat. Za nju smo već dobili neke pohvale. S "Ne vjerujem pričama" čiji je autor Kruno Dražić planiramo nastupiti u Požegi. Aranžmane je osim autora radio i naš Dominik Škrabal. To su ljubavne pjesme, samo je ova druga nesretnijeg karaktera. Vjerujemo da će zbog tematike biti prihvatljive svima. Objavljujemo pjesmu po pjesmu, pripremamo nove materijale i uporno radimo pa ćemo kada ih se nakupi izdati CD - kazao nam je Tomislav Gašparović, glavni vokal i brač u sastavu.

Zlatnu dolinu, osim Tomislava i Dominika, u trenutnoj postavi čine Marko Cvitić, Antun Petrović, Marko Buće i Domagoj Škrabal. Voditelji su im svojevremeno bili Željko Ivanović, Robert Vojvodić Bekrija i Veljko Valentin Škorvaga. Uz tamburaške koriste i električne instrumente i za sebe kažu kako sviraju sve osim turbofolka.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI