Jaroš pobijedio u prvoj utrci, završio drugi

Matej Jaroš u Savskom Marofu
(FOTO: MK Požega Promet)

01.07.2013. | H.R.
Pregleda: 1979

Na jučerašnjoj utrci Prvenstva Hrvatske u motocrossu u Rakovu potoku kod Zagreba nastupilo je 5 vozača požeškog Moto kluba "Požega Promet", no samo trojica od njih upisali su se na bodovne liste.

U kategoriji MX Open, Matej Jaroš uvjerljivo pobjeđuje u prvoj utrci dana, dok je drugu trku, nakon greške i pada dok je bio na vodećoj poziciji, završio kao treći. Ukupno je završio na drugo mjestu iza Hrvoja Karasa, a ispred Marka Leljaka. Matej zaostaje za Karasom 9 bodova u ukupnom poretku vozača i odluka o prvaku rješavat će se na utrkama u rujnu.

U klasi B 250, Filip Panđić nastavlja nizati dobre rezultate u debitantskoj sezoni i završava na 8. mjestu ukupno u Rakovom potoku. U klasi MX 50 juniora, Antonio Blažeković završio je na 5. mjestu.


U klasi MX2, Roberto Šimunović ozlijedio je rame već na jutarnjem treningu tako da nije niti izlazio na startne rampe. U klasi B Open, Duško Banda je, nakon dobre vožnje u prvoj utrci doživio težak pad tako da utrku nije završio. Srećom, prošao je bez ozbiljnijih ozljeda, no njegov Kawasaki se doslovno raspao, tako da drugu utrku nije mogao voziti.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI