Pleternički turnir s mantinelom ulazi u završnicu

21.06.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 4225

Šestotinjak nogometaša okupilo se ovih dana u Pleternici na još jednom Malonogometnom turniru s mantinelom. Ove godine prijavilo se 16 seniorskih, četiri veteranske i preko 30 mlađih klubova koji se natječu za prestižne nagrade.

- Zadovoljni smo, svake godine se povećava broj sudionika. Igra se čisti nogomet, u subotu očekujemo pravu feštu u završnici. Zanimljivo je da ove godine na turniru sudjeluje i nekoliko hrvatskih nogometnih reprezentativaca iz Osijeka, a tu su i ekipe iz Požege, Nove Gradiške, Slavonskog Broda - rekao je Petar Čuljak, tajnik Nogometnog kluba Slavija koji organizira ovaj turnir na Stadionu malih sportova.

Večeras (petak) će se znati pobjednici u kategorijama mlađi pioniri (ŠN Batrina - Pleternički zmajevi) i stariji pioniri (ŠN Batrina - NK Papuk), a za subotu su najavljene polufinalne i finalne utakmice za seniore, završnica za kadete i veterane. Sve skupa počinje u 18,30 sati.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI