Postavljene nove kućice, Požežani se spremaju za naslov

Radovi na Slavoniji
(FOTO: Aleksandar Grlić)

18.05.2013. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 4839

Stadion Športskog nogometnog kluba Slavonija dobio je nove kućice za klubove. Zatekli smo članove kluba i uprave pri njihovom postavljanju. Na obnovu stadiona su posljednjih mjeseci potrošili oko 120.000 kuna i puno volonterskog rada.

Prije smo postavili 300 stolica. Sve smo sami radili, samo smo kupili materijal, članovi su se s uključili, svi radimo. Materijal je koštao puno, stolice i ograda 50.000 kuna, kućice i više. Dosta smo uštedjeli na radu, nešto su odradili i sponzori. Rezali smo, rušili, betonirali - rekao nam je predsjednik kluba Mitar Obradović koji je i sam zasukao rukave.




Danas na Slavoniji gostuje HNK Đakovo Croatia koji je na tablici 3. HNL istok daleko slabiji od uvjerljivo vodećeg požeškog kluba. Požežani, naravno, očekuju pobjedu koja će im možda već danas osigurati 1. mjesto za kraj sezone.




- Teoretski je moguće, ali ne želim prejudicirati rezultat. Idemo na pobjedu protiv Đakova, a ako drugoplasirani BSK iz Bijelog Brda izgubi od Marsonije, to bi se moglo ostvariti - rekao je Obradović.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI