Krađa mobitela, tučnjave, sukobi i marihuana

Ilustracija: policija
(FOTO: Mario Nakić)

01.05.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 5459

44-godišnjak je jučer policiji prijavio krađu koja se dogodila u nedjelju u ugostiteljskom objektu u Ulici dr. Franje Tuđmana u Požegi. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Sinoć oko pola sata prije ponoći u Cirakijevoj ulici u Velikoj policijski su službenici kod 18-godišnjakinje pronašli manju količinu marihuane. Protiv nje slijedi optužni prijedlog.

Policijska uprava požeško-slavonska je jučer zabilježila i tri narušavanja javnog reda i mira. Oko 9,30 sati u Jadranskoj ulici u Lipiku 29-godišnjak je verbalno i tjelesno napao 66-godišnjaka. Pola sata kasnije verbalno su se sukobili 56-godišnjak i 57-godišnjak u Lakušiji kod Pleternice. 57-godišnjak, koji je bio pod utjecajem alkohola (0,96 promila) zbog opasnosti od nastavka činjenja prekršaja smješten je u posebnu prostoriju policije. Navečer su se u Vinogradskoj ulici u požeškom prigradskom naselju Vidovci verbalno sukobili muškarci starosti 51 i 53 godine. Protiv svih počinitelja slijede optužni prijedlozi, stoji u policijskom izvješću.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI