Loš primjer izašao na međunarodnoj kompilaciji

Loš primjer
(FOTO: promo)

06.02.2013. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 4570

Jedan od najpoznatijih i najdugovječnijih požeških bendova „Loš primjer“ našao se ovih dana na kompilaciji međunarodnog karaktera koja sadrži bendove od SAD-a do Indonezije.

Denis Treskanica - Dena (gitarist) je izjavio da im je kao bendu drago sudjelovati na kompilacijama te da im se javlja sve više izdavača koji rade takve projekte pa se ne moraju se truditi "užicati" svoje mjesto. Kompilacije ponuđene za besplatno preuzimanje na internetu smatra dobrom stvari jer ljudi na besplatan način mogu doći do benda koji bi ih mogao zainteresirati što potiče slušanje drugih pjesama, kupnju albuma i odlaske na koncerte.

Nakon izdavanja albuma "Malo sunca" bend je snimio 4 nove pjesme u demo verziji, no kažu da nisu spremne za objavljivanje. Na pitanje snimaju li nove materijale i može li se očekivati kakav koncert Dena kaže da će novi album biti gotov sljedećeg desetljeća, sa svim pjesmama napisanima na hrvatskom jeziku. Trenutačno traže novog bubnjara, a do tada vježbaju nove pjesme i snima demo materijal pjesama s novog albuma te ne planiraju koncerte u bližoj budućnosti.


Denis i bend čitateljima 034 portala poručuju: - Uživajte u svakom djeliću svoga života, puno se smijte i poštujte druge!


Kompilaciju možete poslušati i skinuti potpuno besplatno:

"Stay strong!!! Stay positive!!!"



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI