Podrumašice uvjerljivo svladale Belišće 40:18

Ivana Keršek u skok - šutu
(FOTO: Bojan Miščević)

01.05.2011. | Bojan Miščević
Pregleda: 5003

Rukometašice Ženskog rukometnog kluba Kutjevački podrum iz Požege, sinoć su u sportskoj dvorani Grabrik ostvarile treću pobjedu u nizu protiv Rukometnog kluba Belišće rezultatom 40:18 u 20. kolu 3. hrvatske rukometne lige. Razlika u klasi i kvaliteti je bila više nego očita i gošće iz Belišća od početka do kraja nisu imale nikakvih šansi protiv raspoloženih Podrumašica. Rezultat na poluvremenu je bio 22:9.

Cijela ekipa je odigrala odlično, od izvrsne golmanice Beate Bošnakovski, preko najboljeg strijelca utakmice Klare Majstorović, koja je zabila 7 golova do odlične u obrani i napadu Ivane Devčić, koja je dijelila mjesto srednjeg vanjskog s također odličnom Ivanom Keršek. Naša ponajbolja igračica Danijela Miličević je, već standardno, bila na visina zadatka kojeg je pred igračice postavio trener Krunoslav Pranjić.

- Što da vam kažem, vidjeli ste sve i sami. Djevojke su bile odlične, no očito je da smo mi kao ekipa i klub nepravedno barem jedan rang ispod kojeg bi trebali biti sudeći po kvaliteti i rezultatima igračica. Čestitam na pobjedi svojim djevojkama, izjavio je Krunoslav Pranjić, trener ŽRK Kutjevački podrum.


- Došli smo u okrnjenom sastavu. Ja nisam glavni trener, uskočio sam kao zamjena treneru koji je imao smrtni slučaj. Ovo su sve mlade djevojke, no to nije prava slika i snaga Belišća, rekao je Zlatko Sabljek, trener rukometašica iz Belišća.


Sljedećeg vikenda Požežanke igraju gostujuću utakmicu protiv Ženskog rukometnog kluba Ilok.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI