Seka Sablić večeras glumi u požeškom kazalištu (video)

Jelisaveta Seka Sablić
(FOTO: hellomagazin.rs)

26.04.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 4375

Glumačka ekipa popularne beogradske Ustanove kulture Vuk Karadžić gostuje danas u Gradskom kazalištu Požega, gdje će u 20 sati izvesti predstavu "Arsenik i stare čipke" američkog autora Josepha Keserlinga.

Predstava je prvi put odigrana 1941. godine u SAD-u i tijekom idućih je godina odigrana preko 1.500 puta. Najavljuje se kao tragikomedija, uzbudljivi triler koji publika prati bez daha.

Izvrsnu glumačku ekipu predvodi punim imenom Jelisaveta Seka Sablić, gledateljima poznata iz filma Maratonci trče počasni krug, ali i drugih popularnih komedija iz osamdesetih godina prošlog stoljeća poput Rad na određeno vrijeme, Žikina dinastija i drugih.


Prije večerašnje predstave, pogledajte isječak iz filma Maratonci trče počasni krug u kojemu je Seka ljuta što je u kina došao ton film...




Joseph Keserling: "Aresenik i stare čipke" - Ustanova kulture Vuk Karadžić
Režija:  Stefan Sablić
Igraju: Seka Sablić, Gorica Popović, Bane Zeremski, Nikola Vujović, Mladen Andrejević, Marko Nikolić, Nebojša Milovanović i Boris Milivojević.

Više o predstavi pročitajte na službenim stranicama Gradskog kazališta.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI