Kaptolčani svladali goste iz Kuzmice i izbili na vrh tablice

14.10.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 8052

U derbiju 8. kola 1. županijske nogometne lige igrači Kaptola pobijedili su na svom terenu goste iz kuzmičkog Tim osvježenja rezultatom 2:1 i tako preuzeli vodeću poziciju na ljestvici.

- Bila je to borbena, kvalitetna utakmica, protivnik je bio dobar, ali mislim da smo ga nadjačali i zasluženo osvojili bodove - komentirao je Milan Tomljenović, trener Kaptola, od kojega smo saznali da su golove za Kaptol postigli Branko Sadilek i Ivan Petraš. S druge strane Zdravko Novak, trener NK Tim osvježenje nije se javljao na telefon.

Kamen - BSK Buk 1:1

U Vetovu su domaći Kamen i gosti iz Buka podijelili bodove u utakmici u kojoj su Vetovčani bili bolji u prvom, a Bučani u drugom poluvremenu. Strijelci su Deni Pavić za Kamen i Ivan Rezo za Buk.

Stipo Martinović, trener Kamena rekao je da je izjednačeni rezultat najrealniji, ali Vladimir Klapšić, tajnik BSK Buka tvrdi da je njegova momčad ipak imala više od igre i da je mogla pobijediti. Obojica su pohvalili korektnu igru obje momčadi i suđenje.

Sloga - Papuk 1:3



Gosti iz Velike prekinuli su Slogin niz od 22 uzastopne prvenstvene pobjede na domaćem terenu. Trenkovčani su danas izgubili rezultatom 1:3. Kako doznajemo, pola momčadi Sloge bilo je sinoć u svatovima pa je i to utjecalo na njihovu igru. Trener Bernard Raguž samo je čestitao protivniku na zasluženoj pobjedi.


Jakšić - Eminovci 3:1

U derbiju začelja sastali su se općinski rivali iz Jakšića i Eminovaca. Jakšićani su prvenstveno zahvaljujući Stipi Jakeševiću, koji je postigao sva tri gola, na kraju slavili rezultatom 3:1. Treneri imaju različita gledanja na ovu utakmicu.

- Potpuno zaslužena pobjeda Jakšića. Mi smo promašili još dosta prilika, moglo je biti i više golova. Želim Eminovcima puno sreće u daljnjem natjecanju, trebat će im, kao i nama - rekao je Goran Vrgoč, trener NK Jakšić.

- Čestitao bih igračima Jakšića na borbenosti, ali mislim da su suci ovoga puta odigrali najznačajniju ulogu. Jednostavno, suđenje nije bilo na visini zadatka - rekao je Dario Pažin, trener NK Eminovci.

Sulkovci - Croatia 0:4

Mihaljevčani su odigrali odličnu utakmicu u gostima i pobijedili sulkovce glatko rezultatom 0:4. Pogotke su zabili Josip Kajan, Krunoslav Kahanek, Krešimir Kahanek i Stjepan Štetić. Treba dodati i da je vratar Croatije obranio jedanaesterac Sulkovaca kod rezultata 0:1.

Dinamo - Požega 2:5


Nogometaši Požege slavili su danas u Vidovcima pobijedivši domaći NK Dinamo s 2:5. Na strani Požege strijelci su bili Ivan Škoda (2 gola), Vjekoslav Čerti, Sebastijan Kalnak i Jurica Bešlić.

- Mislim da je to zaslužena pobjeda na gostujućem terenu, domaćin je bio korektan i dao je od sebe koliko je mogao. Mi se sada već spremamo za sljedeći vikend kada nam u goste dolazi Kaptol, to će biti derbi i ići ćemo na pobjedu - rekao je Krunoslav Podoljak, trener Požege.

Tablica 1. ŽNL nakon 8. kola

1. KAPTOL.........................19 (17:7)
2. TIM OSVJEŽENJE (Kuzmica).......16 (24:12)
3. POŽEGA.........................15 (23:11)
4. CROATIA (Mihaljevci)...........13 (17:10)
5. SLOGA (Trenkovo)...............13 (11:9)
6. BSK BUK........................13 (11:12)
7. HAJDUK (Pakrac)................12 (21:12)
8. PAPUK (Velika).................11 (21:16)
9. KAMEN (Vetovo).................11 (12:19)
10. DINAMO (Vidovci)...............8 (10:17)
11. JAKŠIĆ.........................8 (12:20)
12. MLADOST (Pavlovci).............7 (18:21)
13. EMINOVCI.......................7 (6:19)
14. SULKOVCI.......................7 (5:18)




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI