Sletjeli s ceste: U prevrtanju Citroena poginuo vozač (30)

Prometna nesreća u Cigleniku
(FOTO: Dušan Mirković/PIXSELL)

15.08.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 19701

Prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom dogodila se večeras (srijeda) oko 19 sati u mjestu Ciglenik na kutjevačkom području, izvijestili su iz PU požeško-slavonske.



Očevid je u tijeku. Zasad je sigurno samo da je u slijetanju osobnog automobila marke Citroen Xantia požeških registracijskih oznaka kod mjesnog groblja poginuo 30-godišnjak.


Neslužbeno, na mjestu događaja saznajemo da su s njim u automobilu bile još dvije muške osobe. Prilikom slijetanja s ceste došlo je do prevrtanja vozila, dvojica su lakše ozlijeđena dok je nesretni 30-godišnjak iz Zarilca na mjestu poginuo.




Prema riječima Franje Kopunića, zamjenika županijskog državnog odvjetnika u Slavonskom Brodu, još se ne može sa sigurnošću reći je li smrtno stradali 30-godišnjak upravljao ili je bio putnik u vozilu.







Foto: Dušan Mirković/PIXSELL

Dodano 16. kolovoza

Nakon provedenog očevida, Ivana Radić, glasnogovornica PU požeško-slavonske izvijestila je kako je 30-godišnji vozač Xantije uslijed neprilagođene brzine vozilom sletio s ceste. Automobil se po slijetanju u polje vratio na cestu te nazad na polje. Pritom se prevrnuo više puta. U njemu su, osim vozača, bili putnici stari 31 i 36 godina. Vozač je u nesreći teško ozlijeđen te je na mjestu preminuo.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI