ʺPresuda je posljednji čin HDZ-ove vlastiʺ

Tiskovna HDSSB-a
(FOTO: Mario Nakić)

15.04.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 6749

"Presuda generalima Gotovini i Markaču zapravo je presuda hrvatskoj državi i svima nama. Ući će u povijest i kreirati buduće izobrazbe novim naraštajima", rekao je Miro Rašić, tajnik požeško-slavonske organizacije Hrvatskog demokratskog sabora Slavonije i Baranje na današnjoj konferenciji za medije održanoj u povodu izricanja nepravomoćne presude u Haagu.

"Na koljenima u EU"

Haški je sud proglasio krivim generale Antu Gotovinu i Mladena Markača, a general Ivan Čermak je oslobođen svih optužbi. Gotovini je izrečena kazna od 24, a Markaču 18 godina zatvora zbog "udruženog zločinačkog pothvata s ciljem istjerivanja srpskog stanovništva iz Hrvatske".


- Ova je presuda još jedna potvrda HDZ-ove politike, koja glasi: rasprodaj i uđi na koljenima u Europsku uniju. Ovo je hrvatska nacionalna sramota, rekao je Nenad Fumić, predsjednik HDSSB-ovog ogranka u Čaglinu.


Poziv na prijevremene izbore

Dražen Đurović, predsjednik HDSSB-a Požeško-slavonske županije ustvrdio je da je presuda generalima "posljednji čin HDZ-ove vlasti" te još jednom pozvao premijerku Jadranku Kosor da što prije raspiše prijevremene parlamentarne izbore.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI