Dvjesto školaraca plasiralo se u Split

Ekipa Restoran Sara
(FOTO: Goran Bošnjak)

06.07.2012. | Domagoj Katić
Pregleda: 4571

Na samom kraju kvalifikacija za odlazak na završnicu Sportskih igrara mladih u Split, odigrane su malonogometne utakmice. Pobjednik turnira je ekipa Restoran Sara koja je rezultatom 7:1 pobijedila MNK Halo 92, u kategoriji 1994. godište.

- Bili smo najbolja ekipa i zasluženo smo odnijeli prvo mjesto na turniru. Ne mogu izdvojiti najboljeg igrača, svi su odlično odigrali cijeli turnir, rekao je Nikola Zeba, voditelj ekipe Restoran Sara.

- Zadovoljni smo igrom, a jedinu ozbiljnu utakmicu smo odigrali u polufinalu kaže Duje Tokić, igrač Restorana Sara.


U najmlađoj kategoriji najbolji su bili igrači Pakračkog lista koji su s 2:0 pobijedili ekipu Požege, dok je u starijoj kategoriji ekipa Zmajeva iz Papuka uvjerljivom pobjedom od 5:0 svladala Borac iz Kuzmica.


U ženskoj konkurenciji prijavila se samo jedna ekipa Krešini anđeli koja se direktno plasirala na završni turnir.

- Ovo su jedanaeste Sportske igre mladih koje organizira Požeški sportski savez i moramo izraziti zadovoljstvo sve većim brojem prijavljenih sudionika. Na završnicu u Split idemo s čak 200 natjecatelja. Utakmice će se održavati u sedam smjena tijekom srpnja i kolovoza, rekao je Jurica Bešlić koordinator Igara.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI