Mladić (18) krao gorivo iz traktora pa ga prodavao

Ilustracija: Policija
(FOTO: Jurica Gaović/PIXSELL)

31.05.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 4249

Policija je tijekom noći na srijedu, oko 2 sata iza ponoći, u Ulici Ante Starčevića u prometu zatekla 18-godišnjaka sa šireg požeškog područja kako upravlja traktorom. Sa sobom je imao više praznih kanistera za gorivo.

Utvrđeno je kako je mladi traktorist u krugu trgovačkog društva u Mlinskoj ulici s traktora ukrao pumpu za gorivo, da bi iz drugog traktora ukrao 150 litara goriva. Neposredno prije nego što je zatečen, iz istog je traktora u Mlinskoj ulici ponovno ukrao 90 litara goriva.

Saznajemo kako je mladi kradljivac goriva iz Novih Mihaljevaca, a 40 litara je prodao 19-godišnjaku u Lazama Ćosinim, u dva navrata za ukupno 300 kuna.


18-godišnjem počinitelju oduzeta je ukradena traktorska pumpa koja će, skupa s ukradenim gorivom, biti vraćena vlasniku, a protiv počinitelja slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave, javlja Krunoslav Kokić, službenik za odnose s javnošću PU požeško-slavonske.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI