Biciklisti darovali prikupljeni novac djeci Udruge Mi

Marijan Crnjac s djecom u Udruzi Mi
(FOTO: Vjeran Blašković)

30.05.2012. | Vjeran Blašković
Pregleda: 6235

Djeca iz Udruge Mi s radošću su dočekali Marijana Crnjca koji je nedavno s prijateljem Nikolom Banožićem odvezao humanitarni ultramaraton po Slavoniji. Marijan im je simbolično predao ček na iznos od 4.000 kuna koje su skupili od sponzora.

- Od sponzora smo skupili 6.000 kuna, dvije tisuće potrošili smo na troškove puta, a preostali dio donirali Udruzi Mi. Zadovoljan sam učinjenim, odvezli smo cijelu rutu u rekordnom roku - rekao je Marijan Crnjac dodajući kako je cijeli raspis i rutu maraton isplanirao tijekom jedne noći.




Sniježana Marić iz Udruge Mi kaže kako će donirani novac u cijelosti potrošiti na rad s djecom. Prvenstveno na materijal potreban za njihove mnogobrojne kreativne radionice tijekom godine. Kaže kako je svaka donirana kuna udruzi dobrodošla, a  s iznosom kojega su prikupili Marijan i Nikola izuzetno je zadovoljna.


Marijan kaže kako ovo sigurno nije posljednja akcija koju je poduzeo, no nije želio reći ništa o planovima. Rekao je kako se još moraju slegnuti dojmovi ovoga biciklističkog ultramaratona, a onda će početi planirati sljedeću avanturu.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI