Provalio u dvije kuće, uhvaćen u krugu Metalijatransa

Ilustrativna fotografija: policija
(FOTO: Hrvoje Jelavić/PIXSELL)

16.04.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 4978

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakom za kojega je utvrđeno kako je provalio u obiteljsku kuću u Ulici kralja Tomislava u Pakracu i iz nje ukrao kućno kino i drugu tehničku opremu.

Provala se dogodila još u četvrtak poslijepodne. 44-godišnjak je u devastiranoj kući u istoj ulici pronašao sjekiru pomoću koje je provalio u obližnju obiteljsku kuću. Ukradenu je robu odnio do dvorišta nenaseljene kuće u Ulici Augusta Cesarca. Ondje je stvari stavio u osobni automobil u kojemu ga je čekao 23-godišnjak da ih preveze do njegove kuće.

44-godišnjak je potom provalio i u tu nenastanjenu kuću, izabrao je tehničku robu koju je stavio uz prozor. Zatim se uputio u ograđeni i zaključani krug trgovačkog društva iz Požege, a doznajemo da se radi o Metalijatransu, gdje su ga zatekli policijski službenici.


Pronađeni predmeti bit će vraćeni vlasnicima, a protiv 44-godišnjaka slijedi kaznena prijava zbog teške krađe provaljivanjem, doznajemo u PU požeško-slavonskoj.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI