Novo! Poduzetnici i obrtnici, razmjenjujte robu i usluge online!

Djelatnici s portala Jatebi-timeni.hr
(FOTO: Promo)

06.03.2012. | Jatebi-timeni.hr
Pregleda: 3377

Novi internetski portal „Ja tebi, ti meni“ umrežava obrtnike i male poduzetnike na jednom mjestu. Osim oglašavanja, na portalu se ostvaruje međusobna razmjena roba i usluga među klijentima. Obrtnici i poduzetnici na ovoj web stranici povećat će prodaju svojih proizvoda, smanjiti vrijeme naplate potraživanja, osigurati sigurnu naplatu i upoznati nove potencijalne poslovne partnere.



Provjerite na adresi: Jatebi-timeni.hr.


U današnje vrijeme, kada je najveći problem naplata potraživanja, portal „Ja tebi, ti meni“ pomaže obrtnicima da lakše prebrode krizu i recesiju. Specijalizirani portal za razmjenu roba i usluga „Ja tebi, ti meni“ funkcionira na djelomičnoj razmjeni dobara, ali i ostvarivanju direktne novčane zarade.


Kada klijent proda svoju robu/uslugu, pola vrijednosti prodane robe dobiva u novcu, koji se odmah naplaćuje sa računa kupca robe/usluge. Naplata je sigurna! Drugu polovicu izabire u robama/uslugama po vlastitom izboru robe/usluge od ostalih korisnika Portala, a za kojom u tom trenutku ima potrebu ili kada će imati potrebu. Nije potrebno izvršiti nabavu robe odmah i nije obavezno odmah iskoristi isti iznos, kao što je i moguće izabrati i veći. Sredstva na računu su jedini uvjet za trgovinu/razmjenu.

Kada kupujete robu/uslugu od članova Portala 50 %  plaćate odmah, a preostalih 50 % plaćate kroz prodaju vlastitih proizvoda i usluga ostalim zainteresiranim članovima Portala.

Osim oglašavanja, upoznavanja s novim potencijalnim partnerima i povećanja prodaje svojih dobara i usluga, portal nudi i niz dodatnih pogodnosti za poduzetnike i male obrtnike trgovanjem sa fizičkim osobama.

1.Tjedan spasa

- trgujete direktno sa fizičkim osobama uz vlastiti odabir cijene  i robe/usluge
TROŠAK IZNOSI 100 KN ZA TJEDAN DANA OGLAŠAVANJA!
Svi grupni trgovinski portali Vam nude  kratkoročno  oglašavanje i prodaju roba/usluga uz uvjetovani veliki popust min. 50%-70% i veliku novčanu naknadu.
Mi Vam nudimo da sami odaberete cijenu svoje robe/usluge.
Oglas se prikazuje 7 dana.

Ukoliko sudjelujete u razmjenama, imate dva tjedna besplatnog trgovanja u mjesecu sa fizičkim osobama sa jedan ili dva različita artikla, po vlastitom izboru.

2. Blago

web košarica  vlasnika portala
- trgovanje sa fizičkim osobama
Ovdje nudite svoje robe / usluge u neograničenom broju.
Oglasi se prikazuju 7 dana, proviziju od 5-15 % naplaćujemo samo na vrijednost prodane robe / usluge.
OGLAŠAVANJE  JE  BESPLATNO.

Jatebi-timeni.hr



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI