Najveći interes publike privlače vježbe protiv stresa

Barica Urh i Magdalena Živković
(FOTO: Mario Nakić)

22.02.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 6885

Društvo psihologa Požeško-slavonske županije obilježava 5. Tjedan psihologije organizacijom niza predavanja, radionica i izložbi.

Na kraju jučerašnjeg predavanja o neurolingvističkom programiranju 20-ak sudionika je komentiralo kao edukativno, poticajno i relaksirajuće.

Iza naziva NLP prepoznaju priču o strukturi ljudskog iskustva, o tome kako stvaramo svoj doživljaj svijeta. N-euro, primanje i procesiranje informacija u mozgu, L-ingvističko, razumijevanje i korištenje jezika i P-rogramiranje, prepoznavanje , mijenjanje i učenje obrazaca koji čine strukturu našeg iskustva.


Putem vježbi i razgovora  sve to je prevodivo u stvaran život i otvara nove mogućnosti za osobni rast:  kako nas uvjerenja oblikuju – ograničavaju ili osnažuju, kako postavljamo ciljeve, kako učimo, upravljamo emocijama, lakše razumijemo druge, uspostavljamo kontakt, donosimo odluke, razvijamo strategije, objasnile su predavačice Barica Urh i Magdalena Živković.


Tjedan psihologije nastavljen je današnjim predavanjem na temu kako očuvati mentalno zdravlje na poslu. Predavanje je održano u prostoriji HGK, a prisustvovali su i neki gospodarstvenici.

- Problemi u komunikaciji sve su češći. Izbjeći se mogu samo dobrim komunikacijskim vještinama voditelja posla i članova tima - rekla je predavačica Barica Urh, inače vlasnica Agencije za psihologijske usluge Mozaik.

Najveći interes publike pokazan je za sutrašnju radionicu o stresu i vježbama protiv stresa. Radionica će se ponoviti i u ponedjeljak, no i taj je termin već popunjen, kazala nam je predsjednica Društva psihologa Magdalena Živković.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI