PH Motocross, Villare, 3.4.2011.

Motocross utrka na Villarama
(FOTO: Arhiv)

01.04.2011. | Vjeran Blašković
Pregleda: 4206

Motocross staza Villare u Emovcima pored Požege u nedjelju 03. 04. 2011. ugostit će Hrvatsku sportsku motocross elitu. Utrke počinju u 13 sati, a ukupno će se voziti 10 utrka, kaže nam tajnik Moto kluba Požega Promet Zlatko Jaroš ispred organizatora.

Pripreme za Europu

- Ove godine napravili smo pripremu staze koja će utrke gledateljima učiniti još zanimljivijima, a vozačima će biti teže. Staza je sad duga 1.500 metara i na njoj će se moći voziti i utrke za prvenstvo Europe, što nam je i najveća želja, rekao je Jaroš za 034portal.


Atraktivnost motocrossa


U nedjelju će gledatelji tako vidjeti utrke Prvenstva Hrvatske u devet klasa - 3 klase juniora, 2 klase seniora, 2 klase B lige (rekreativci), klasu u kojoj voze žene te klasu veterana koji imaju između 40 i 50 godina. Kako se radi o uvijek zanimljivim utrkama motocrossa, nedjeljnja utrka na novoj stazi zasigurno će privući veliki broj gledatelja, a atraktivnosti zbog svega navedenoga neće nedostajati.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI