Jedna tuča u Pleternici i tri prometne nesreće

Ilustracija - policija mjeri alkoholiziranost vozača
(FOTO: Andjelko Suhodolcan/24sata)

01.01.2012. | M.N.
Pregleda: 5572

Na području naše županije doček nove godine na otvorenom prostoru organiziran je u pet gradova i mjesta. Kako doznajemo u požeškom OKC-u ni na jednom okupljanju policija nije zabilježila izgrede.

Jedino narušavanje javnog reda i mira zabilježeno je u caffe baru Valentino u Pleternici, gdje su se dva mladića verbalno i tjelesno sukobili oko 3,30 sati iza ponoći. Obojica su bili pod utjecajem alkohola. 20-godišnjak je imao 1,56 promila alkohola u krvi, dok je 28-godišnjak napustio kafić prije dolaska policije. Zasad nema informacija o tjelesnim ozljedama, a protiv obojice slijedi optužni prijedlog.

Policijska uprava požeško-slavonska zabilježila je tri prometne nesreće bez ozlijeđenih osoba, od kojih su dvije prouzročene pod utjecajem alkohola. 41-godišnji vozač sletio je osobnim automobilom s ceste u selu Jagma kod Lipika jučer oko 18,30 sati. Odbio je alkotest, ali zbog vidne alkoholiziranosti zadržan je u policiji do otrežnjenja. Oko 1,30 sati iza ponoći 42-godišnja vozačica osobnog automobila sletjela je u Kaptolu. Vozila je s 2,13 promila. Nije bilo ozlijeđenih.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI