Tri prometne nesreće u Požegi i tučnjava u Pleternici

Ilustracija: Stop! Policija
(FOTO: Petar Glebov/PIXSELL)

25.12.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 6586

Policijska uprava požeško-slavonska tijekom Badnje noći zabilježila je tri prometne nesreće u Požegi bez ozlijeđenih osoba i jednu tučnjavu u Pleternici.

Dvadesetak minuta prije ponoći u kružnom toku na križanju ulica Matice hrvatske, Svetog Roka i Orljavske došlo je do sudara dvaju automobila. 48-godišnji je vozač pod utjecajem alkohola (2,17 promila) oduzeo prednost prolaska drugom automobilu i udario u njega. Četiri sata kasnije je 19-godišnji vozač pod utjecajem alkohola (0,54 promila) uslijed prevelike brzine sletio s ceste i automobilom udario u obiteljsku kuću u Orljavskoj ulici u Požegi.

Do sukoba između 32-godišnjaka i 20-godišnjaka došlo je oko pola sata iza ponoći na cesti u Ulici Ivana Šveara u Pleternici. Obojica su bili pod utjecajem alkohola - 20-godišnjak je imao 1,45 promila, a 32-godišnjak 1,05 promila alkohola u krvi. Prvo su se verbalno, a potom i tjelesno sukobili pa je intervenirala policija, a protiv obojice slijedi optužni prijedlog, doznajemo u požeškom OKC-u.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI