Božićni turnir: Neki su klubovi već u drugom krugu

Mali nogomet
(FOTO: ilustracija)

22.12.2011. | P.S.S.
Pregleda: 3794

Poznate su prve ekipe koje su ostvarile prolazak u drugi krug. U fondu nagrada u osminu finala plasirali su se Dederi, Caffe bar Jack, MNK Bubamara Ožujsko i Glembay Fiesta. U kategoriji veterana u četvrtfinale plasirali su se MNK Cer Krčma Gavran i Kelvin.

Bife kolodvor ostvario je očekivanu pobjedu protiv ekipe «Tom klub i Župa» i plasirao se u drugi krug. MNK Internacional također je drugom pobjedom u skupini protiv MNK Zarilca osigurao osminu finala te će posljednja utakmica u skupini protiv C. B. Vertiga odlučivati samo o prvom mjestu. U utakmici koja je direktno odlučivala o prolasku u drugi krug novogradiška «Glembay Fiesta» se uz lošu igru te nakon izvođenja penala  provukla protiv MNK Vladorene. Jedan od favorita Hotel Grgin dol također se provukao i ostvario tijesnu pobjedu protiv MNK Brestovca.  Caffe bar Jack je trećom pobjedom u skupini protiv Sportplusa  osigurao prolazak u drugi krug. MNK Bubamara je također ostvarila treću pobjedu u skupini ali bez borbe jer igrači APP- a nakon prva dva poraza nisu došli na utakmicu.

NAJAVA ZA ČETVRTAK

U 17,40 sati požeški Pub Mac Key treba pobjedu protiv Restorana Čiča Mate za prolazak u drugi krug. Nakon toga MNK Zarilac igra  protiv Club Active. U 19,00 sati Hotel Grgin dol igra posljednju utakmicu u skupini protiv Zelenog zlata. U 19,40 Zmajevi idu po treću pobjedu protiv MNK Skenderovaca za prvo mjesto u skupini. U 20,20 brodska Caffe bar Arena također ide po treću pobjedu i potvrdu prvog mjesta u skupini. U 21,00 kuzmička Metra će protiv Otpisanih tražiti prolazak u drugi krug. U 21,40 sastaju se veterani NK Požega 1996. i Valis aurea a u posljednjoj utakmici dana u 22,20 sati u utakmici koja direktno odlučuje o prolasku u drugi krug sastaju se MNK Žir i Citroen Radić.

NAJAVA ZA PETAK


Program počinje sa dvije veteranske utakmice. U 17,40 sastaju se Rampa Spin Valis i Vojarna Požega te u 18,20 Bećari i Alabama Richtours. U 19,00 sati igraju Zeleno zlato i MNK Javni prijevoz Legac. U 19,40 sati  Caffe bar Vertigo i MNK Internacional igraju utakmicu za prvo mjesto u skupini. U 20,20 sati Pizza bar Aureus i Trento igraju utakmicu koja direktno odlučuje o prolasku u drugi krug. Nakon njih igraju Caffe bar Jack i Restoran Sara. U 21,40 sati sastaju se Sportplus i MNK Argus a u posljednjoj utakmici dana u 22,20 igraju Pol Kaptol i MNK Coloremajl.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI