The Best i DJ Sasha najavljuju novi klupski program

DJ Sasha
(FOTO: promo)

13.11.2011. | 034portal.hr
Pregleda: 5290

Dvostruko slavlje priprema se idućeg vikenda u požeškoj diskoteci The Best. Osim što sama diskoteka slavi 12. rođendan, u goste nam dolazi renomirani Saša Baković, poznatiji kao DJ Sasha iz Nove Gradiške koji također slavi 12 godina svoga rada. Organizatori najavljuju nezaboravni tulum za pamćenje u popularnoj požeškoj diskoteci u subotu, 19. studenog.

- Odlučili smo obogatiti noćni život Požege, a naš novi klupski program predstavit ćemo u subotu. DJ Sasha je vodio diskoteku Paladium u Novoj Gradiški. Sad će se predstaviti požeškoj publici, on će ovdje nastupati svake druge subote kao resident DJ. Osim njega, pripremamo razne tematske partyje, gostovanja bendova, DJ-a, MC-ja i drugih zabavljača, a radi se i na osvježenju interijera kluba - rekao je Željko Pojer - Popy, vlasnik diskoteke The Best.

DJ Sasha ima iza sebe prilično bogato iskustvo u organizatorskim i DJ-vodama. Odradio je 700-tinjak nastupa i nekoliko uspješnih rezidencija. Posljednje je dvije godine vodio kompletni management i PR za Paladium, a najznačajniji projekt koji je pokrenuo je Exit House Fest. Nastupao je po klubovima diljem Hrvatske i na eventima s Davidom Moralesom i Freemasonsima. Najavljuje da će u požeškom Bestu svojim programom "prodrmati cijelu Slavoniju".


Na samom otvorenju programa i proslavi rođendana Besta, 19. studenog je od 21 sat do 01,30 posebna ponuda pića za samo 5 kuna. Do 01 sat vrtjet će se domaća i strana komercijalna glazba, a nakon toga slijedi posebni klupski program DJ Sashe. Uz hostese i nagrade, najavljeno je posebno ozvučenje i rasvjeta. U svakom slučaju, bit će zanimljivo provjeriti kakve promjene su nam pripremili u diskoteci The Best za 12. rođendan.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI