Ushi uhićen na granici i protjeran iz Hrvatske

Ushi Yama Susumu na Trgu Sv. Trojstva
(FOTO: Mario Nakić)

04.11.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 5484

Pustolov koji je iz Japana odlučio obići svijet autostopirajući i bez novca, 40-godišnji Ushi Yama Susumu, našem čitateljstvu poznat jer je krajem rujna boravio u Velikoj, Požegi i Pakracu, priveden je na policiju i odlukom suda protjeran iz Hrvatske. Tako je barem objavio sam Ushi na svome Couchsurfing profilu.

Ushi je ostavio prilično dobar dojam na ljude koji su ga kod nas ugostili i čak je fascinirao mnoge svojim pustolovnim duhom i drukčijim načinom života. Prešao je gotovo cijelu Aziju i pola Europe, ali u Hrvatskoj je uhićen.

Iako nije napisao pojedinosti događaja, po komentarima ljudi koji su ga ugostili može se zaključiti kako je Ushi uhićen na zagrebačkom području.


Dodano u 17,20 sati


Prema pisanju Tportala, čiji su se novinari zainteresirali za njega čitajući 034portal, Ushi je prije tri dana uhvaćen na hrvatsko-slovenskoj granici jer je, prema policijskim informacijama, pokušao "prijeći granicu tamo gdje ne smije". Mora napustiti Hrvatsku do nedjelje i izrečena mu je zabrana povratka u našu zemlju na sedam mjeseci.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI