U Vinogradskoj se gradi šetnica i biciklistička staza

Opsežni radovi u Vinogradskoj
(FOTO: Mario Nakić)

25.10.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 5970

Pleternica je tijekom ovih mjeseci veliko gradilište. Osim rekonstrukcije Jelačićeve i infrastrukture u Zvonimirovoj ulici, opsežni radovi vrijedni 5 milijuna kuna izvode se i u Vinogradskoj ulici.

- U Vinogradskoj smo prvo uređivali potok, a sada se radi na rekonstrukciji ceste duljine više od 1.200 metara. Širina kolnika je 6 metara. Rade se rubnjaci, odvodnja površinskih i fekalnih voda, pješačka staza širine 1,5 metara i biciklistička staza širine jedan metar te javna rasvjeta - najavljuje Franjo Lucić, gradonačelnik Pleternice.

Ukupna vrijednost radova u Vinogradskoj je oko 5 milijuna kuna, a radove financiraju ŽUC i Grad Pleternica. Lucić najavljuje po dovršetku radova sadnju drvoreda i postavljanje klupa pa bi Vinogradska trebala postati šetnica. Dovršetak radova najavljuje za proljeće.


Mnogi tvrde da se radi o predizbornim radovima, no gradonačelnik odlučno opovrgava takve tvrdnje.


- Mi kontinuirano radimo u Pleternici 11 godina i nikad se nisu radovi izvodili zbog izbora. Tome u prilog govori i činjenica da nijedan od naših aktualnih projekata neće biti dovršen prije izbora pa neće ni biti predizbornog otvaranja - odgovorio je Lucić.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI