Oko 400 posjetitelja uživalo u fišu i glazbi (foto)

Oko 400 ljudi bilo je jučer na lipičkoj fišijadi
(FOTO: Hrvoje Kovačić)

01.10.2011. | Hrvoje Kovačić
Pregleda: 3277

Šesta lipička Fišijada održana je jučer ispred Gradske tržnice u organizaciji ŠRD Slavonac i gradske Turističke zajednice, a potporu su pružili Grad Lipik i DVD Lipik.

Natjecanje je počelo u 16 sati, a zabavni je program trajao do kasno navečer.

Na pozornici pod svjetlima reflektora zablistali su natjecatelji kojima su dodijeljene diplome o uspješno položenom predstavljanju svojih kulinarskih umijeća, a najbolja tri su nagrađena prigodnim poklonima. Treće mjesto je osvojio Hrvoje Švraka, drugo Dario Sužnjević, a prvo mjesto Denis Žili.


Organizatori su zadovoljni odazivom publike iz Lipika i okolnih gradova, a također i brojem natjecatelja. Posjetitelja je bilo oko 400, a 20 natjecatelja je sve počastilo odličnom atmosferom. U prostoru gradske tržnice organizirana je izložba raznih udruga koje su i ovom prilikom dobile prostor za promidžbu svojih proizvoda. Posjetitelji su imali prilike probati fiševe kojih je opet nedostajalo, no to se događa sa specijalitetima. Posluživale su se i papaline tijekom cijeloga dana.










Fišijada je organizirana u sklopu programa ususret Danu grada Lipika, koji se obilježava 4. listopada. S istim povodom večeras će se u Crkvi sv. Franje Asiškoga održati smotra pjevačkih zborova.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI