Oko 400 posjetitelja uživalo u fišu i glazbi (foto)

Oko 400 ljudi bilo je jučer na lipičkoj fišijadi
(FOTO: Hrvoje Kovačić)

01.10.2011. | Hrvoje Kovačić
Pregleda: 3291

Šesta lipička Fišijada održana je jučer ispred Gradske tržnice u organizaciji ŠRD Slavonac i gradske Turističke zajednice, a potporu su pružili Grad Lipik i DVD Lipik.

Natjecanje je počelo u 16 sati, a zabavni je program trajao do kasno navečer.

Na pozornici pod svjetlima reflektora zablistali su natjecatelji kojima su dodijeljene diplome o uspješno položenom predstavljanju svojih kulinarskih umijeća, a najbolja tri su nagrađena prigodnim poklonima. Treće mjesto je osvojio Hrvoje Švraka, drugo Dario Sužnjević, a prvo mjesto Denis Žili.


Organizatori su zadovoljni odazivom publike iz Lipika i okolnih gradova, a također i brojem natjecatelja. Posjetitelja je bilo oko 400, a 20 natjecatelja je sve počastilo odličnom atmosferom. U prostoru gradske tržnice organizirana je izložba raznih udruga koje su i ovom prilikom dobile prostor za promidžbu svojih proizvoda. Posjetitelji su imali prilike probati fiševe kojih je opet nedostajalo, no to se događa sa specijalitetima. Posluživale su se i papaline tijekom cijeloga dana.










Fišijada je organizirana u sklopu programa ususret Danu grada Lipika, koji se obilježava 4. listopada. S istim povodom večeras će se u Crkvi sv. Franje Asiškoga održati smotra pjevačkih zborova.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI