Rukometaši LiPe pobijedili Nedelišće 28:23 (foto)

Rukometaši LiPe svladali su Nedelišće na svome terenu
(FOTO: Mario Barać)

26.09.2011. | M.N.
Pregleda: 4347

Rukometaši RK LiPa (Pakrac-Lipik) svladali su RK Nedelišće rezultatom 28:23 u utakmici 2. kola 3. hrvatske rukometne lige Sjever odigranoj u Gradskoj sportskoj dvorani.

Stotinjak gledatelja vidjelo je dva različita poluvremena – prvo u kojem su gosti kontrolirali igru i rezultat zahvaljujući ponajprije nesigurnoj igri pakračko–lipičkih rukometaša, koji su u prvih 30 minuta napravili previše tehničkih pogrešaka. U nastavku preokret ponajprije zahvaljujući odličnoj igri LiPe u obrani koja je otvorila lakše šuteve i golove u napadu, a takav tempo gosti iz Nedelišća nisu uspjeli pratiti.

U dresu LiPe najraspoloženiji je bio Dino Poliganović koji je postigao 11 golova od kojih čak 8 u drugom poluvremenu. Kvalitetno je reagirao i golmanski dvojac Boban Zdjelarić i Krunoslav Andričević, a najveći teret u obrani iznio je odlični Matija Marošević koji je postigao i 4 gola.


Rukometaši LiPe u sljedećem, 3. kolu gostuju u Novskoj protiv vrlo jake istoimene ekipe koja je u prva dva kola ostvarila dvije sigurne pobjede. Utakmica je na rasporedu u subotu.








Rukometašice izgubile u gostima

Ženski rukometni klub Lipik izgubio je u Varaždinu protiv rukometašica Koke II rezultatom 39:14 u 1. kolu 3. rukometne lige sjever. U sljedećem će kolu u Lipiku dočekati rukometašice ŽRK Mlinar iz Križevaca.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI