Livak najavljuje intenzivnu kampanju HSS-a na internetu

Na sastanku izbornog stožera HSS-a
(FOTO: HSS)

21.09.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 6608

Hrvatska seljačka stranka na izbore će izaći samostalno, a u 5. izbornoj jedinici planiramo osvojiti barem dva saborska mandata, rekao je Predrag Livak, predsjednik požeškog HSS-a u razgovoru za 034portal.

Glavni ciljevi HSS-a su očuvanje hrvatskih prirodnih resursa, kao što su voda, izvori, šume i otoci, državnih tvrtki (primjerice HEP) i ravnomjeran regionalni razvoj.

- Slavonija je danas zapostavljena. Sve investicije idu prema glavnom gradu ili moru, mi ćemo se zalagati za razvoj kontinentalnog turizma. Svoj ćemo položaj ojačati intenzivnim aktivnostima prema članstvu i simpatizerima, a ići ćemo s modernom kampanjom. Tu mislim prvenstveno na internet i njegove društvene mreže - objasnio je Livak strategiju HSS-a.


Održan je sastanak Izbornog stožera HSS-a u Požegi, ali zasad se još ne zna koliko će predstavnika Požeško-slavonske županije biti na HSS-ovoj listi u 5. izbornoj jedinici.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI