Parac prvak Europe: Da mi suci nisu poništili 2 dizanja, bio bih najbolji dizač u Europi do 24 god.

Danijel Parac
(FOTO: Iz priv. kolekcije D. Parca)

29.05.2016. | Lidija Galić
Pregleda: 10022

Požežanin Danijel Parac pobjednik je Europskog prvenstva u powerliftingu održanog u Zadru. Osvojio je prvo mjesto u kategoriji do 75 kilograma i drugo mjesto u apsolutnom poretku dizača do 24 godine.

- Zadovoljan sam rezultatom, ali da mi suci nisu poništili dva ispravna dizanja  bio bih apsolutni pobjednik juniora, što znači najbolji dizač u Europi do 24 godine. Ne znam zašto su ih poništili, ali i ovako sam zadovoljan. Digao sam 210 čučanj, 120 bench, 220 mrtvo dizanje te srušio tri europska rekorda: u čučnju, mrtvom dizanju i totalu - kaže Danijel.

Dodaje da rezultat zasigurno ne bi bi tako dobar da nije napornog treniranja, ali i sponzora bez kojih je danas teško otići na bilo koje natjecanje.


- Hvala Platinumu, SMC Pleternica, Villi Mariji, Tom klubu, Pivnici Slawoner i cafe baru Alo, alo što su mi omogućili odlazak na europsko natjecanje - kaže Danijel.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI