Pobjeda Hrvoja Karasa: ¨Mislim da nijedne godine staza nije bila tako dobro pripremljena¨

Hrvoje Karas, pobjednik motocross utrke u Požegi
(FOTO: Mladen Mirković)

25.04.2016. | L.G./M.Mirković
Pregleda: 6297

Hrvoje Karas, član MK Karas Teama, pobjednik je druge vožnje i ukupni pobjednik Otvorenog prvenstva Hrvatske u motocrossu, održanom na stazi Villare. Utrka je održana u organizaciji MK Požega Promet.

- Staza je jako dobro pripremljena i jako sam zadovoljan. Ujutro je pala kiša i svi su mislili da će biti blato. Međutim, staza je bila idealna za vožnju. Mislim da nijedne godine nije bila tako dobro pripremljena - zadovoljan je Karas.




Za najboljeg domaćeg vozača Mateja Jaroša kaže kako, unatoč lošijem startu ove sezone i ozljedi, i dalje svi računaju na njega.


- Godinama već vozimo zajedno. Konkurencija smo već par godina i borimo se za prvo mjesto. Ništa ne mijenja to što ga ove godine zbog ozljede ne može voziti. Iduće ga godine ponovno očekujemo u borbi za naslov prvaka - kaže.



Karas očekuje da će do kraja sezone dati sve od sebe kako bi došao do titule prvaka Hrvatske i među prvom trojicom u Europi.
Kaže da je sponzora, u ovom poprilično skupom sportu, sve manje te pozvao i medije da više prate hrvatski motocross.







Pogledajte fotogaleriju s motocross utrke u Požegi.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI