Školarci iz četiri škole tražili ¨skriveno blago¨ u Požegi

Okupljanje učenika pred Gradskom kućom
(FOTO: UHZ)

25.04.2016. | Vjeran Blašković
Pregleda: 2380

Održan je četvrti po redu događaj u sklopu projekta `Hodanjem do zdravlja i mladi u akciji` - Geocaching tj. traženje skrivenog blaga u gradu Požegi.

- Sudjelovale su četiri osnovne škole i zaista je bilo zanimljivo i uzbudljivo kako za djecu, tako i za nastavnike. Izazov je bio pronaći dobro skrivene predmete, a oduševljenje još veće kada su djeca zaista pronašla geocach - rekla je predsjednica udruge "Zdravi život" Jelena Fuček.







Pojašnjava da je ta igra poznata diljem svijeta, a zahvaljujući Turističkoj zajednici grada Požege te Obrtničkoj i Tehničkoj školi te profesoru Hrvoju Mikolčeviću, koji je bio voditelj, igra je došla je i u Požegu.

Udruga `Zdravi život`, kako kaže voditeljica Fuček, nastavlja projekt početkom svibnja u Zavodu za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije, kada će učenici učiti o smanjenju konzumacije šećera te koliko je važno kretati se i zdravije hraniti.








Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI