113 žena s područja županije skrbit će za 700 starijih i nemoćnih osoba

Dom umirovljenika Velika
(FOTO: Aleksandar Grlić)

20.04.2016. | Tomislav Milanović
Pregleda: 3821

Kroz projekt "Zaželi" zaposleno je ukupno 113 do sada nezaposlenih žena koje će skrbiti za oko 700 starijih i nemoćnih osoba na području Požeško-slavonske županije. Pomoć u kući sastojat će se od dostave namirnica, pomoć u pripremi obroka u kućanstvima korisnika, organizacija prehrane, održavanje čistoće stambenog prostora, briga o higijeni i osobnom izgledu i drugih aktivnosti.

Nositelj ovog projekta pod punim nazivom Provedba programa javnih radova za aktivaciju žena u lokalnoj zajednici radnog naziva "Zaželi" je Hrvatski zavod za zapošljavanje. Program je započeo 1. travnja i trajat će do 30. rujna ove godine.

Na području Požeško-slavonske županije u realizaciji ovog projekta u suradnji s HZZ PU Požega uključilo se devet jedinica lokalne samouprave te Hrvatski crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Požega te Caritas požeške biskupije. 



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI