Grgurić s 13, Kiš s 9 golova, a Ćosić s 15 obrana najzaslužniji za pobjedu rukometaša u Virovitici

03.04.2016. | Bojan Miščević
Pregleda: 6160

Odličnu utakmicu odigrali su rukometaši Rukometnog kluba Požega sinoć u Virovitici protiv RK Viro Virovitica te tako upisali treću pobjedu u nizu u 18. kolu 2. Hrvatske rukometne lige. Rezultat je bio 29:35.

Domaćini su se dobro držali do 4:4, nakon čega rukometaši trenera Anića prelaze u vodstvo koje više niti jednog trenutka nisu ispuštali do kraja utakmice. Kraj prvoga dijela bio je i najefikasniji dio kada su se, u samoj završnici, odvojili na 11:15. Drugi dio otvaraju još bolje i ubrzo vode 13:18. Vodstvo povećavaju na 14:20, zatim na 25:32 koje su, uz manje razlike, održavali do kraja.

- Odigrali smo dobru, kvalitetnu utakmicu, bili smo bolji od početka do kraja. Čestitam svojim igračima koji su jučer dali maksimum. Pohvalio bi Karla Grgurića koji je postigao 13 pogodaka i to sve iz igre, Domagoja Kiša koji je zabio 9, Ivana Tomičića, Branu Blagojevića koji su također bili izvrsni i naravno, neizostavnog vratara Antonija Ćosića koji je skupio 9 obrana - izjavio je trener Požežana Dario Anić.


Sljedeće kolo se igra u subotu u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc, protivnik je posljednji Ludbreg, trener Anić svakako priželjkuje i nada se pobjedi. Požežani su trenutačno sedmi na ljestvici, bodovno izjednačeni s Viroviticom.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI