Valis Aurea osvojila 8. tradicionalni turnir u kuglanju za osobe s invaliditetom

NAgrađeni kuglači
(FOTO: Mladen Mirković)

23.03.2016. | Mladen Mirković
Pregleda: 3015

Održan je osmi tradicionalni turnir u kuglanju osoba s invaliditetom. Sudjelovali su kuglački klubovi Valis Aurea, Orljava, Invalidi rada i Zlatna Dolina. Na turniru je sudjelovala i svjetska prvakinja u kuglanju za slijepe osobe Željka Peška i europski prvak gluhih i nagluhih osoba Vlado Deanović.

Prvo mjesto u ekipnom natjecanju je osvojila ekipa Valis Aurea s 15 bodova, drugo Orljava s 10 bodova, treće Zlatna Dolina s 8 bodova i četvrto mjesto Invalidi rada s 8 bodova.

U pojedinačnom natjecanju prvo mjesto je pripalo europskom prvaku Vladi Deanoviću s 454 boda koji je svoju medalju predao igraču koji je ostvario najmanje bodova Luki Ivančiću iz ekipe Invalidi rada, drugo mjesto je pripalo Marku Čičaku s 440 bodova, a treće Josipu Macelju. Poslije turnira ekipe su se ugodno počastile s jelom i pićem bez obzira na rezultate i razgovarali su o sljedećem turniru kojeg će pokušati organizirati u osmom ili devetom mjesecu.


Na turnir je došao i tajnik Požeškog sportskog saveza Željko Mitrović te predsjednik kuglačkog saveza Marijan Jurić Juksa i tajnik kuglačkog saveza Mario Soldo. Na samom početku turnira Josip Banov se zahvalio svima ispred organizatora turnira pa tako i Gradu Požegi koji im je omogućio pehare, medalje i dvoranu za kuglanje.














Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI