Požega slavila u derbiju začelja u Buku, vodeća Sloga neriješeno u Kaptolu

21.03.2016. | B.M./P.S.S
Pregleda: 6316

Proteklog vikenda odigrano je prvo kolo proljetnog dijela 1.Županijske nogometne lige. U subotu su igrači Jakšića pobijedili su na svom terenu Jakšić rezultatom 2:1. Oba pogotka postigao je Domagoj Kovačević iz slobodnih udaraca dok je Veličane u goste doveo Tomislav Foro.

U derbiju kola u Vidovcima je domaći Dinamo odigrao 2:2 s Tim osvježenjem iz Kuzmice o čemu smo podrobno izvijestili jučer.

Požega je slavila u derbiju začelja u Buku i pobijedila rezultatom 1:3. Pogotke su postigli Krešimir Vidović Miroslav Lujić i Edi Japarić.


Croatia je na svom igrailštu u Mihaljevcima odigrala 1:1 protiv Mladosti iz Pavlovaca. Gosti su poveli preko Roberta Šimića u 81. minuti, a u sljedećem napadu Josip Kajan donio je izjednačenje i bod svojoj momčadi.


Vodeća Sloga je na teškom terenu u Kaptolu odigrala neodlučeno 2:2. Oba pogotka za goste postigao je napadač Mirko Pilić dok je dvostruki strijelac za Kaptol bio Ivan Petraš. Kod vodstva od 2:1 Kaptolu su zbog dvostrukih žutih kartona isključeni Pavle Pranjić i Josip Pavić.

Slaven je osvojio sva tri boda na gostovanju u Kutjevu gdje je istoimenog domaćina svladao rezultatom 1:2. Kutjevčani su poveli autogolom gostiju već u 3. minuti. Do kraja poluvremena izjednačio je Marko Blašković iz slobodnog udarca. U drugom dijelu isti igrač iz slobodnjaka je pogodio gredu a odbijenu loptu Božidar Marinac je poslao u mrežu za pobjedu od 1:2 i važna tri boda za Gračane.

Poredak 1. Županijske nogometne lige: Sloga 27, Tim osvježenje 24, Croatia 20, Jakšić 19, Dinamo 19, Kutjevo 16, Slaven 16, Kaptol 13, Mladost 13, BSK Buk 11, Požega 9, Papuk 8.

Sve utakmice 13. kola igraju se u subotu, 26. ožujka s početkom u 15,30 sati. Sastaju se Požega - Mladost, Kaptol - Croatia, Slaven - Dinamo, Sloga - Kutjevo, Tim osvježenje - Jakšić i Papuk - BSK Buk.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI