Članovi Savjeta mladih Grada Požege na konferenciji ¨Mladi i EU¨

Članovi Savjeta mladih Grada Požege u Trogiru
(FOTO: Savjet mladih Grada Požege)

21.03.2016. | Tomislav Milanović
Pregleda: 4455

Od 19. do 20. ožujka u Trogiru je održana konferencija pod nazivom "Mladi i EU" na kojoj su sudjelovali članovi Savjeta mladih Grada Požege. Predavanje pod nazivom "Mladi i EU" održala je hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Ivana Maletić koja je naglasila da se potencijal naše zemlje nalazi u mladima. Održana je i izborna skupština Koordinacije gradskih savjeta mladih RH, osnovane radi još većeg umrežavanja mladih i njihovog zalaganja za zajednički boljitak.



Za člana predsjedništva izabran je predsjednik Savjeta mladih Grada Požege Marijan Crnjac. Osim njega na konferenciji su prisustvovali članovi Savjeta mladih Grada Požege, Ivan Svjetličić i Dalibor Vranić koji su bili i članovi izborne skupštine.





- Ovo je zasigurno najveći uspjeh Savjeta mladih Grada Požege od njegovog nastajanja, a odabir mene za člana predsjedništva dokazuje vrijednost našeg savjeta. Odabir članova predsjedništva organiziran je na način da su kandidati tjedan dana prije izborne skupštine dostavili CV i motivacijsko pismo svim budućim članovima, ta su članovi na izbornoj skupštini birali svoje kandidate – rekao je Marijan Crnjac. 


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI