Valentin Vidović i Nikolina Prša osvojili bronce na prvenstvu Hrvatske u boksu

Valentin Vidović i Nikolina Prša
(FOTO: BK Graciano)

20.03.2016. | B.M.
Pregleda: 3506

Pojedinačno prvenstvo Hrvatske u boksu za mlađe seniore i žene danas je završeno. Predstavnici Boksačkog kluba Graciano vratili su se sa dvije medalje. Izvještaj nam šalje trener Željko Krpan.

- Prvo je u kategoriji do 60 kilograma Valentin Vidović osvojio broncu. U polufinalu je poražen od Marka Križanovića iz zagrebačkog Gladijatora. Valentin je tako i sa ovog prvenstva donio odličje i tako postao najtrofejniji član Graciana sa ukupno 8 medalja sa državnih prvenstava - izvijestio je Krpan, te dodao:
"Po prvi puta imali smo predstavnicu i u ženskoj konkurenciji. Naša Nikolina Prša trebala je nastupiti u kategoriji seniorki i to do 48 kg. Nažalost, ispostavilo se da je jedina prijavljena pa smo morali pristati nastupiti u slijedećoj težinskoj kategoriji -52 kg. Nakon što je ždrijebom već osigurala medalju poražena je u polufinalu od iskusne Željane Piteše iz Splita. Bili smo svjesni rizika i svih prednosti protivnice, a to su iskustvo i masa. Na kraju je ispalo bolje od očekivanja. Nikolina je odboksala sve četiri runde i izgubila na bodove."

Dodao je da je član kluba Mihael Jugović nastupio u Premier ligi u Splitu i to za Slavonija tim. Pobijedio je Luku Lozu iz Splita i tako doprinio ukupnoj pobjedi Slavonaca 5:4. Osim Slavonije i Dalmacije u ligi se natječu još Zagreb i Istra.


Ligu je moguće pratiti na sportskoj televiziji. U travnju je susret Slavonije i Istre u Puli.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI