U utakmici s dva crvena kartona, Vidovčani i Kuzmičani podijelili bodove

Sraz Dinama i Tim osvježenja
(FOTO: Bojan Miščević)

20.03.2016. | Bojan Miščević
Pregleda: 5260

Derbi prvog kola proljetnog dijela 1. Županijske nogometne lige odigrali su nogometaši Dinama iz Vidovaca i Tim osvježenja iz Kuzmice. Završilo je podjelom bodova, rezultat je bio 2:2. U utakmica punoj uzbuđenja i preokreta, poveli su gosti autogolom Vidovića da bi do poluvremena izjednačio Luka Mandić. Vidovčani su u početnom dijelu drugog poluvremena bili opasniji i to je rezultiralo vodstvom preko kapetana Josipa Ciglara. Nakon toga Dino Aleksić dobiva drugi žuti karton a taj manjak igrača gosti iskorištavaju. Igrač domaćih je igrao rukom u šesnaestercu, nakon čega je sudac pokazao na bijelu točku.

- Što reći, moji igrači su malo nervozno ušli u utakmicu, bilo je tu svega, na kraju smo zaslužili taj bod. Igrači se moraju probuditi, duga je bila pauza, a neke greške si ne možemo dozvoliti. Smatram da je Aleksić nezasluženo dobio crveni karton zbog napucavanja lopte što ne umanjuje dobru igru i zasluženi bod gostiju iz Kuzmice - rekao je trener Vidovčana Krešimir Poleti.

Trener - igrač Kuzmičana Ivo Papak također je mišljenja da je sudac podijelio previše kartona ali da je imao isti kriterij prema svima


- Zadovoljni smo s bodom. Utakmica je bila fer i korektna, zadovoljni smo igrom, po meni smo imali više prilika za postići gol nego domaćini. Što se tiče igračkog kadra, tu malo jesmo kratki, ali ja se nadam da ćemo se popuniti - izjavio je Papak.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI