Slavonija remizirala s jakim Bjelovarom, Slavija upisom tri nova boda održala razliku na vrhu

20.03.2016. | Bojan Miščević
Pregleda: 4933

Nogometaši Nogometnog kluba Slavonija jučer su na svom Stadionu kraj Orljave ugostili NK Bjelovar u 19. kolu 3. Hrvatske nogometne lige Istok. Kapetan Mile Pavelić već je na samom početku utakmice doveo svoju momčad u vodstvo. Desetak minuta poslije Kolar je postavio konačnih 1:1. Požežani su s ovim bodom se popeli za dva mjesta na prvenstvenoj ljestvici, sada su 7. s 30 skupljenih bodova. U sljedećem, 20. kolu, igrači trenera Bakule gostuju u Belišću.

Nogometni klub Slavija ostvario je bitnu, minimalnu pobjedu od 1:0 na gostovanju u Ždralovima protiv NK Mladost. Pleterničani tako suvereno grabe prema naslovu prvaka 3.HNL. Trenutačno su prvi, imaju 41 bod, Međimurje je drugo s 36 bodova. BSK iz Bijelog Brda, glavni konkurent Slaviji danas igra utakmicu protiv NK Podravina, a ako i pobijede, približit će se Pleterničanima na tri boda zaostatka. Sljedeće kolo na stadion Stjepan Zdenko Šivo u Pleternici dolazi NK Mladost iz Antina, trenutačno posljednja ekipa lige. 


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI